Jag återfann nöjet i att resa

Tjenare, hallå, hej! Det gläder mig att just du har klickat in här för att läsa ett av mina inlägg. För att avsluta den här arbetsveckan på bästa sätt tänkte jag skriva ett inlägg om en föreläsare i Uppsala, föreläsaren i fråga arbetar under företagsnamnet WillUt. Om det skulle vara så att ni vill veta mer om honom kan ni sedan läsa vidare här.

När jag var yngre älskade jag att resa och uppleva nya saker, det var det största nöjet jag hade. Det kom dock en punkt i livet där allt förändrades, jag blev rädd för näst intill allt. Jag vågade inte gå ut bland folk, jag vågade inte heller åka för långt hemifrån. Både flygning och annan transportering långa sträckor blev ett stressmoment för mig, vilket gjorde att jag slutade resa. Jag visste inte riktigt vad det kom ifrån och jag visste inte heller hur jag skulle gå tillväga för att bli av med den här rädslan. För några veckor sedan kom min mamma med rekommendationen om en föreläsning hon tyckte jag skulle gå på, det var en föreläsare i Uppsala som skulle prata om sina motgångar och hur han tog sig tillbaka. Mamma rekommenderade det till mig för att det kunde vara användbart för mig, för att jag förhoppningsvis skulle hitta styrkan i att börja resa igen. Under föreläsningen satt jag som fastklistrad, det var så oerhört intressant och det var mycket som jag kunde ta nytta av. Efter att jag hade lyssnat till allt han hade att säga var jag nästan lite ledsen över att det var över, jag ville höra mer. Att få med sin publik på det sättet han gjorde är en bra egenskap, det är en av anledningarna till varför jag gillar denna föreläsare i Uppsala så mycket. Efter föreläsningen började jag tänka över min rädsla och kom till botten med den, vilket ledde till att jag sakta med säkert började resa igen. Jag återfann nöjet i att resa till nya platser och idag känner jag näst intill ingen rädsla alls tack vare de visa orden den här föreläsaren delade med sig av.