Tjenare, tjenare. Det är med nöje jag välkomnar er en tisdag som denna, det har ju trots allt varit långhelg och soligt. Under påsken har jag och min familj bara njutit, vi passade på att ta en resa till Stockholm för att ta vara på helgen till fullo. Det här inlägget ska dock handla om när vi åkte hem till Gävle igen, vi stannade då till på en restaurang i Uppsala för att äta lunch.
Det har som sagt varit många dagar ledigt och jag och familjen tänkte hur vi skulle utnyttja det som bäst, det slutade med att vi bestämde att åka ner till Stockholm. Där gjorde vi det vi tyckte var kul, vi shoppade en del samt firade påsken med några kompisar. Det var en riktigt bra resa som gav oss alla ny härlig energi, när vi väl åkte hem passade vi även på att stanna till i Uppsala. Vi hade hört talas om Amandas Mat som är en restaurang i Uppsala och vi kände att vi ville testa deras mat. När vi ändå hade vägarna förbi på hemvägen stannade vi till där och åt lunch, jag förstår verkligen varför det är så många som pratar om den här restaurangen. När vi klev in i restaurangen blev vi väl välkomnade av personalen, de tog väl hand om oss under hela vistelsen vilket gjorde att vi kände oss bekväma. Vi alla hittade mat som passade oss, när vi väl hade beställt tog det ett tag för maten att komma in. Det gjorde dock ingenting då vi var medvetna om att de hade många kunder att mätta, när vi väl smakade på maten förstod vi varför det hade tagit så lång tid. Maten var lagad med kärlek och den var värd att vänta på. Vi alla blev mätta och belåtna, vi kunde åka från denna restaurang i Uppsala helt nöjda. Med det sagt kan jag nästan garantera att vi kommer stanna till där igen när vi åker ner till Stockholm.